Naast sieraden uit ons atelier, verkopen wij de volgende merken.

Bernstein Precious Diamonds
Bernstein Sieraden
Goud met diamant.
Bellini for kids
Bellini sieraden voor kinderen
Speciaal voor kinderen!
Daniel Vior
Daniel Vior Daniel Vior is een goudsmid en kunstenaar met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Zijn ontwerpen worden gemaakt in het hart van Barcelona, de stad van veel kleur. Elk sieraad is door Daniel Vior geïnspireerd op de natuur of architectuur. De sieraden van Daniel Vior die worden handgemaakt zijn kleine, unieke kunstwerkjes van zilver en emaille. Met veel passie ontwerpt en vervaardigd hij zijn sieraden veelal met emaille, waar hij hoge eisen aan stelt. Een sieraad waarin de emaille- techniek is toegepast is uniek omdat het resultaat door het verhitten en het smelt- en bewerkproces, nooit helemaal hetzelfde verloopt. De combinatie van ontwerp en de emaille versieringstechniek maakt ook elk sieraad van Daniel Vior uniek.
Heb je dat ook wel eens? Je komt op een plaats waar je nog nooit geweest bent, maar toch komt het je heel bekend voor. Je voert een gesprek wat je nog nooit gevoerd kan hebben en toch weet je hoe het gesprek gaat lopen. Je hebt ervan gedroomd. Vaker dan één keer per leven gebeurt het dat jouw dromen uit komen. Daarom is het belangrijk dat deze dromen positief zijn. De droomvanger blokkeert negatieve energieën en houdt positieve gedachten en gevoelens voor jou vast.
Trendy 14 karaats gouden sieraden met zirkonia.
Het bekroonde Deense sieradenmerk Sif Jacobs Juwellery ontwerpt en produceert verfijnde sieraden van de hoogste kwaliteit en met een moderne uitstraling.
Silk Jewellery is het fashionable sieradenmerk van Nederlandse bodem.
Ymala handmade jewels is een Nederlands sieradenmerk. De collectie bestaat uit tijdloze ringen met edelstenen en diverse oorsieraden.
Yo-design is een zilveren sieradenlijn met een strak en elegant design.