Wij hebben een ruim assortiment horloges. Hieronder vindt u een overzicht de merken die u bij ons in de winkel vindt.

Seiko Horloges
Seiko
Made in Japan.
Seiko is al vele jaren één van onze basis merken in ons horloge assortiment. Ook een van de beste merken ter wereld. Mede door hun prijs/kwaliteit.
Pulsar
Pulsar horloges
Het kleine broertje van Seiko!
Lorus
Lorus horloges
Voor ieder wat wils.
Lorus is een van de merken die gemaakt worden door de wereldberoemde Seiko Watch Company. Voor ieder wat wils voor een goede prijs.
Danish Design
Danish Design Horloges.
Scandinavisch design!
Scandinavisch design kenmerkt zich door zijn eenvoud en dat zie je ook zeker terug in Danish Design horloges. Het merk stamt uit 1988 en kwam op de markt op het moment dat de vraag naar designhorloges groot was, maar het aanbod zeer beperkt. Dit betekende het begin van een succesvolle reeks aan ontwerpen.
Kerbholz
Kerbholz horloges
Horloges gemaakt van hout!
Kerbholz is het horlogemerk met houten horloges die natuurlijke materialen combineert in een modern design voor horloges. Kerbholz heeft verschillende modellen met een houten rand of horlogekast. Heinrich, Hilde, Luise, Slim, Walter, Wilma en Franz. De modellen met houten horlogebanden zijn de Lamprecht en Hinze modellen. En de horloges met marmer of leisteen zoals de Caspar, Fritz, Clara en Frida. De natuurlijke wijzerplaten geven het design een echte boost. Subtiel en mooi! Koop je design horloge vandaag! Officieel dealer van Kerbholz horloges voor dames en heren.
Rolf Cremer
Rolf Cremer Horloges
Design in Uhren.
Horloges voor mensen die van iets speciaals houden! Laat u inspireren door de vormen en kleuren van Rolf Cremer horloges, van elegante eenvoud tot levendige kleuren en verrassende asymmetrie.
Jacob Jensen
Jacob Jensen horloges
Scandinavisch design uit Denemarken.
Jacob Jensen is een van de belangrijkste Scandinavische designers aller tijden. Hij won meer dan 70 design prijzen. Door middel van een originele, eenvoudige en tegenwoordig klassieke vormentaal laat hij ons zien dat alledaagse voorwerpen heel mooi kunnen zijn.
Davis
Davis horloges
5 stijlen in een merk.
Al ruim 30 jaar staat Davis voor scherp geprijsde horloges van goede kwaliteit. De collectie bestaat uit 5 stijlen. -sportief -elegant -design -retro -specials
Swiss Military Hanowa
Swiss Military Hanowa horloges
Challenge time
Met zijn robuuste en sportieve horloges staat dit Zwitserse kwaliteitsmerk voor een individuele en kwaliteitsbewuste levensstijl.
Claude Bernard
Claude Bernard horloges
Swiss made!
Het Zwitsers horloge merk Claude Bernard, uit dezelfde fabriek als Edox, klassiek of juist sportief met een Zwitsers uurwerk. Ieder Claude Bernard horloge is voorzien van een Zwitsers Eta of Ronda uurwerk. Swiss Made horloges voor een unieke prijs / kwaliteit verhouding. Claude Bernard Watches is een van de weinige horlogemerken uit Zwitserland welke zwitserse kwaliteit voor een zeer scherpe prijs kan aanbieden.